Service


Service

Vi är ett av Volvo Pentas tre Marincenter i Sverige, med auktorisation för Yamaha. Med över 40års erfarenhet i branschen erbjuder vi support akutfall, reparationer, service, installationer, uppgraderingar eller motorbyte. Vår målsättning är att bidra till ett så enkelt båtliv. Detta gör vi genom att ligga i framkant gällande nya tekniska innovationer, för att med största kunskap kunna skapa bästa möjliga lösning för dig och din båt. Våra IPS-tekniker är världsledande, med gedigen erfarenhet. Våra EVC-och IPS-tekniker är alltid uppdaterade. Vår prio ett ligger alltid i att göra det bästa för dig, vår kund. Välkommen in för ett enklare båtliv.


För att underlätta för dig som kund erbjuder vi service till fasta priser!Installationer

Drömmer du om ett mer bekvämt båtliv? Det är precis de som en ny båtmotor kan göra för dig. Utöver att värdet op din båt ökar, kommer en ny båtmotor ge dig ett enklare, tystare, snabbare och en renare upplevelse. Vi har branschledande kompetens inom marina drivsystem, oavsett om det gäller bensin- eller dieselmotorer. Detta möjliggör att vi kan tillfredsställa dina krav på prestanda och funktion, samtidigt som vi möter samtliga miljökrav. Vanligtvis tar vi din motor i inbyte.

Specialverktyg


På Ringens Varv har vi alla erfoderliga specialverktyg för att kunna utföra alla arbeten på Volvo Pentas motorer och drev. Alla våra tekniker arbetar dagligen med Volvo Pentas


Motorbyte

Efter att ha sålt flest motorer för Volvo Penta för sjunde året i rad, vet vi vad som krävs för en bra affär! Vi hjälper dig med alla delarna av motorbytet, för ett enklare båtliv!


Klicka här för att läsa mer om motoraffär hos oss!


Rekond


En stor del i vårt fullservice upplägg är rekoditionering, som utförs i våra rekondhallar. Tillsammans kommer vi överens om vad som ska utföras på just din båt. Nedan finns några exempel på vad som utförs.


Ombyggnationer och reparationer

Vi utför ombyggnationer och reparationer av både trä och plast. Vi nyproducerar även instrumentpaneler, teadäck och inredningsdetaljer, helt efter dina önskemål

På-plats-service

Har du inte möjlighet att ta dig till oss? Vi kommer till dig i mån av tid. Du är aldrig för långt bort för kvalificerad service.


KONTAKT

Ringens Varv

Ringens Varv i Marstrand är ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. I vår marina finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. I vår butik finner du reservdelar och tillbehör för alla delar av båtlivet! Tillsammans med ett engagerat team erbjuder vi dig hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, nyinstallationer och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Vi har öppet året runt och hjälper dig när du behöver det!

Övrig information:

Volvo Penta Marincenter på Marstrand. Ditt fritidsbåtvarv med fullserviceupplägg för Volvo Penta och Yamaha.

Öppettider

Öppettider:
Vår hemsida är under ombyggnation. Den nya hemsidan kommer presenteras under sommaren 2024. Vi tackar för ert tålamod.
Mån-Tor 07.00-16.00
Fredag 08.00-13.00
Lunch 13.00-14.00
Lördag stängt
Söndag stängt

Varvet håller stängt 1/5 - 2024.
Vi är åter på plats 2/5 - 2024.

Varvet har öppet 9/5 07.00-13.00, stängt 10/5-2024

Varvet håller stängt 6/6 - 2024.
Telefon:
0303-604 25
Adress:
Lilla Varvsgatan 3, 442 66 Marstrand, Sverige
E-post:
info@ringensvarv.se
GPS:
57.88818589999999 , 11.588153899999952