Service


Service

Vi är ett av Volvo Pentas tre Marincenter i Sverige, med auktorisation för Yamaha. Med över 40års erfarenhet i branschen erbjuder vi support akutfall, reparationer, service, installationer, uppgraderingar eller motorbyte. Vår målsättning är att bidra till ett så enkelt båtliv. Detta gör vi genom att ligga i framkant gällande nya tekniska inovationer, för att med största kunskap kunna skapa bästa möjliga lösning för dig och din båt. Våra IPS-tekniker är världsledande, med gedigen erfarenhet. Våra EVC-och IPS-tekniker är alltid uppdaterade. Vår prio ett ligger alltid i att göra det bästa för dig, vår kund. Välkommen in för ett enklare båtliv.


För att underlätta för dig som kund erbjuder vi service till fasta priser!


Avancerad teknik

EVC, Electronic Vessel Control, är styrsystemet som fungerar som din personliga assistent. Genom att EVC-systemet övervakar samtliga av motorns viktiga funktioner och vidtar åtgärder om något skulle gå fel, kan du ha uppsyn över samtliga system i din drivlina. Med branschledande kompetens och flera års erfarenhet av EVC-system, hjälper vi dig gärna med installation, reparation eller uppgradering. Vi kan även erbjuda en mäng tillbehör.

IPS, Inboard Preformance System, är en revolutionerande drivlina från Volvo Penta. IPS möjliggör snabbare acceleration, högre toppfart, med ultimat körprestanda och manövreringsförmåga.

DPH, Aquamatic-drev, erbjuder en rad olika tillval och möjligheter för dig att sätta ihop en spes som passar precis din körning och båt. Precis som för alla drev från Volvo Penta bör ett Aquamatic-drev servas regelbundet för att förebygga problem under säsongen. Vi hjälper dig gärna med drevservice, oljebyten, byte bälgar, provtryckning och mycket annat.


Installationer

Drömmer du om ett mer bekvämt båtliv? Det är precis de som en ny båtmotor kan göra för dig. Utöver att värdet op din båt ökar, kommer en ny båtmotor ge dig ett enklare, tystare, snabbare och en renare upplevelse. Vi har branschledande kompetens inom marina drivsystem, oavsett om det gäller bensin- eller dieselmotorer. Detta möjliggör att vi kan tillfredsställa dina krav på prestanda och funktion, samtidigt som vi möter samtliga miljökrav. Vanligtvis tar vi din motor i inbyte.

Specialverktyg

På Ringens Varv har vi alla erfoderliga specialverktyg för att kunna utföra alla arbeten på Volvo Pentas motorer och drev. Alla våra tekniker arbetar dagligen med Volvo Pentas sk Vodiaverktyg, och installerar mjukvaror och uppdateringar.


Motorbyte

Vi hjälper dig gärna att installera en ny motor, eller två. Med branschledande erfarenhet och ditt bästa i åtanke, är vår målsättning att bytet ska gå så fort och smidigt som möjligt.


Rekond

En stor del i vårt fullservice upplägg är rekoditionering, som utförs i våra rekondhallar. Tillsammans kommer vi överens om vad som ska utföras på just din båt. Nedan finns några exempel på vad som utförs.


Ombyggnationer och reparationer

Vi utför ombyggnationer och reparationer av både trä och plast. Vi nyproducerar även instrumentpaneler, teakdäck och inredningsdetaljer, helt efter dina önskemål och preferenser.


På-Plats-Service

Har du inte möjlighet att ta dig till oss? Vi kommer till till dig i mån av tid. Du är aldrig för långt bort för kvalificerad service.

KONTAKT

Ringens Varv

Ringens Varv i Marstrand är ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. I vår marina finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. I vår butik finner du reservdelar och tillbehör för alla delar av båtlivet! Tillsammans med ett engagerat team erbjuder vi dig hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, nyinstallationer och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Vi har öppet året runt och hjälper dig när du behöver det!

Övrig information:

Volvo Penta Marincenter på Marstrand. Ditt fritidsbåtvarv med fullserviceupplägg för Volvo Penta och Yamaha.

Öppettider

Öppettider:
Mån-Tor 07.00-17.00
Fredag 08.00-13.00
Lunch 13.00-14.00
Lördag stängt
Söndag stängt
Telefon:
0303-604 25
Adress:
Lilla Varvsgatan 3, 442 66 Marstrand, Sverige
E-post:
info@ringensvarv.se
GPS:
57.88818589999999 , 11.588153899999952