Våra Tjänster

Ringens Varv är ett av tre Volvo Penta Marincenter i Sverige. Med 40 års erfarenhet hjälper vi dig med service, akutfall, reparation, installation, uppgradering eller motorbyte. Vi är också återförsäljare och auktoriserad verkstad för Yamaha. Våra IPS- och EVC-tekniker är alltid uppdaterade. Vi har allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Våra IPS-tekniker är världsledande och har gedigen erfarenhet. Volvo Penta ställer tydliga och stora krav på oss som är Marincenter. Vi har ett mycket tydligt fokus att alltid göra det bästa för dig, vår kund.


Service

Vi är ett Volvo Penta Marincenter och ett reparationsvarv för fritidsbåtar, med auktorisation för Yamaha. Vi servar gärna dina drivlinor!


Fem motorer står uppradade framför en service-bil, med Carlstens fästning i bakgrunden.

Motorförsäljning

Välkommen in för en bra affär! Efter att ha sålt flest motorer för Volvo Penta för femte året i rad har vi lång erfarenhet av vad som krävs för en bra affär! Läs mer om vårt arbete!


Vinterförvaring

Under vintersäsongen hjälper vi er gärna med förvaring, både inne i varmhall eller utomhus!


Marina

Vår marina har de perfekta läget, mitt i Marstrands hamn! Vår anläggning är toppmodern och följer självklart alla miljökrav! För ett mer hållbart båtliv!


Auktorisation och samarbetspartners

Läs mer om våra auktorisationer och nära samarbeten, med några av era favoritleverantörer!


Hos Oss

För oss är ett levande kustsamhälle A & O, just därför är det viktigt för oss att kunna bidra med, utöver vår varvsverksamhet en mode och inredningsbutik!


Konferenslokaler

Vi erbjuder anläggningar för fest, konferens och utbildning! Vi har något för alla tillfällen!


Skärgårds Hus

Vi har ett idylliskt skärgårdshus som vi gärna hyr ut!

 

 

KONTAKT

Ringens Varv

Ringens Varv i Marstrand är ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. I vår marina finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. I vår butik finner du reservdelar och tillbehör för alla delar av båtlivet! Tillsammans med ett engagerat team erbjuder vi dig hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, nyinstallationer och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Vi har öppet året runt och hjälper dig när du behöver det!

Övrig information:

Volvo Penta Marincenter på Marstrand. Ditt fritidsbåtvarv med fullserviceupplägg för Volvo Penta och Yamaha.

Öppettider

Öppettider:
Mån-Tor 07.00-17.00
Fredag 08.00-13.00
Lunch 13.00-14.00
Lördag stängt
Söndag stängt
Telefon:
0303-604 25
Adress:
Lilla Varvsgatan 3, 442 66 Marstrand, Sverige
E-post:
info@ringensvarv.se
GPS:
57.88818589999999 , 11.588153899999952