Motorförsäljning

Volvo Penta Marincenter

Vi är ett Volvo Penta Marincenter, detta betyder att vi har ett mycket tydligt fokus att alltid göra det bästa för dig, vår kund. Volvo Penta ställer tydliga och stora krav på oss, som Marincenter. 

Vi har sålt flest Volvo Penta motorer i Sverige de senaste sju åren och hjälper dig gärna med motorbyte. inför en motoraffär hjälper vi till med installationsfrågor, råd och tips. Så som tekniska frågor, propellerberäkning, jämförelse av olika tillbehör och instrument.


Klicka här för att komma till den senaste Motorprislistan! 


Hög teknisk kompetens

Vi har sedan 1973 varit auktoriserade för Volvo Penta och besitter hög kompetens vad gäller Volvo Pentas alla drivlinor. Vi servar årligen tusentals motorer och drev, samt utför större reparationer. Vi har rutiner för hela tiden ta oss an de senaste uppdateringarna vad gäller Volvo Pentas produktprogram och hjälper dig gärna med information kring just din motor.

Vi arbetar dagligen med uppdateringar och avancerad felsökning av EVC-system och hjälper gärna till att se om just Er motor har de senaste mjukvarorna installerade. Volvo Penta erbjuder även en mängd intressanta mjukvarutillbehör som förenklar ert båtliv och tillför körglädje. Våra tekniker är världsledande vad gäller arbete med Volvo Pentas IPS-, DPH- och DPI-system.

Uppdaterade och Utbildade

Vi arbetar kontinuerligt med utbilda hela vårt team. Alla har genomgått de utvärderingar och utbildningar som Volvo Penta erbjuder. Vi har rutiner för att samla in den senaste informationen om Volvo Pentas alla drivlinor för att stå redo när du och din båt behöver oss.

KONTAKT

Ringens Varv

Ringens Varv i Marstrand är ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. I vår marina finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. I vår butik finner du reservdelar och tillbehör för alla delar av båtlivet! Tillsammans med ett engagerat team erbjuder vi dig hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, nyinstallationer och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Vi har öppet året runt och hjälper dig när du behöver det!

Övrig information:

Volvo Penta Marincenter på Marstrand. Ditt fritidsbåtvarv med fullserviceupplägg för Volvo Penta och Yamaha.

Öppettider

Öppettider:
Vår hemsida är under ombyggnation. Den nya hemsidan kommer presenteras under sommaren 2024. Vi tackar för ert tålamod.
Mån-Tor 07.00-16.00
Fredag 08.00-13.00
Lunch 13.00-14.00
Lördag stängt
Söndag stängt

Varvet håller stängt 1/5 - 2024.
Vi är åter på plats 2/5 - 2024.

Varvet har öppet 9/5 07.00-13.00, stängt 10/5-2024

Varvet håller stängt 6/6 - 2024.
Telefon:
0303-604 25
Adress:
Lilla Varvsgatan 3, 442 66 Marstrand, Sverige
E-post:
info@ringensvarv.se
GPS:
57.88818589999999 , 11.588153899999952