Marstrand


Bild på en av våra mekaniker som tittar upp från ett maskinrum.

För oss på Ringens Varv är det extremt viktigt att alla delar av ditt båtliv flyter på så bra som möjligt. Just därför är vi stolta över att kunna serva hela din båt. Trots att vi vår värld kretsar kring service vet vi att det finns många andra viktiga delar i just ditt båtliv. Så medans vi hjälper dig med din båt, kan du ta del av Marstrands många guldkorn.


Bild på fantastisk mat från Johans Krog, som ligger mitt på Marstrand.

Resturang och café

Oavsett om ni vill är intresserade av fine dining hos Johans Krog eller är sugen på gillad korv med bröd på kajen. Kommer Marstrands stora resturang och café utbud kunna uppfylla era önskemål.


Shopping

Ett levande kustsamhälle året om grundläggande för att kunna, säsong efter säsong säkerställa att Marstrand förbli västkustens idyll. I Ringens Varvs ingår även en klädbutik, som precis vår varvsverksamhet bygger på kvalité och utomstående engagemang. Vi har öppet hela året om, välkommen in till Hos Oss, oss hittar ni direkt innan färjan på Koösidan.


Bild på en pojke i en optimist, självklart med Ringens Varvs loggan på. Vad symboliserar sommaren bättre än närheten till havet från en optimist?

Sol och Bad i Marstrand!

Marstrand unika läge möjliggör ett härligt bad, för barnfamiljer såväl som utmaningar för en erfaren fridykare. Allt detta med gångavstånd till härliga  restauranger.


Bild på Marstrandsön, med Carlstens fästning i mitten. Bilden är tagen i ett rosa gryningsljus.

Carlstens Fästning

En visit på Carlstens Fästning kan bjuda både bildande historia och nervkittlande spänning!


Båtar i vår hamn, hör till mängderna av spännande upptäckter längs Marstrand hamn.

Vandring

Har du fortfarande energi kvar efter en dag med badande och upptäckande, kan Marstrand erbjuda flertal vandringsleder. Dessa hittar ni på fastlandssidan och på Marstrandssön.