Marstrand

För oss på Ringens Varv är det viktigt att alla delar av ditt båtliv flyter på så bra som möjligt. Just därför är vi stolta över att kunna serva hela din båt. Eftersom ditt båtliv består av fler delar än tekniken bakom, har vi plockat ihop några av Marstrands guldkorn. För er att avnjuta under ett besök!

Resturang Varvet

Tillsammans med Johans Krog och stjärnkockar från, den Michelinbelönade resturang 28+ skapar vi säsongens bästa smakupplevelse!


Klicka här för att läsa mer om resturang ”Varvet” 


Shopping

Ett levande kustsamhälle året om är grundläggande för att kunna, säsong efter säsong, säkerställa att Marstrand förblir västkustens mest skinande pärla. Till Ringens Varv hör en kläd- och presentbutik, som precis som vår varvsverksamhet bygger på kvalité och utomstående engagemang. Vi har öppet hela året om.


Vi har öppet hela året om, välkommen in till Hos Oss, vi finns precis vid färjan!

 


Klicka här för att läsa mer om Hos Oss


Resturang och Café

Oavsett om ni är intresserad av fine dining hos Johans Krog eller är sugen på en korv med bröd på kajen, kommer Marstrands stora utbud av restauranger och caféer kunna uppfylla era önskemål!

Sol och Bad

Marstrands unika läge möjliggör härliga bad för barnfamiljer, såväl som utmaningar för en erfaren dykare. Allt detta med gångavstånd till härliga restauranger.

Carlstens Fästning

Varför inte besöka västkustens kanske mest kända landmärke? En visit på Carlstens fästning kan erbjuda både bildande historia och nervkittlande spänning!

 


Klicka här för att läsa mer om Carlstens fästning


Vandring

Har ni trots allt energi kvar efter en dag med badande och upptäckande, kan Marstrand erbjuda flertal vandringsleder. Dessa hittar ni på fastlandssidan och på Marstrandsön. 


Klicka här för att läsa mer om vandringslederna