Service till fasta priser

Vi erbjuder fasta priser för majoriteten av installationer och servicearbeten för Volvo Pentas produkter. Självklart följer vi alltid serviceprotokoll för varje enskild motor och drev. Våra arbeten utförs alltid av välutbildade tekniker och vi använder enbart Volvo Penta orginaldelar, för att kunna ge dig en trygg och trivsam båtupplevelse. Kontakta oss gärna för kostnadsförslag!

Prislista

<strong>Motorservice D1, D2</strong>

<strong>Prislista</strong>

<strong>Motorservice D4, D6</strong>

Prislisa

Drevservice DPH, DP-G, DP-E

För att kunna få ut de mesta av just din motor är det viktigt att följa serviceprotokollen. Oavsett om du kör kortare turer eller använder din båt dagligen, bör du följa de angivna service rekommendationerna. För att på så sätt möjliggöra för din motor och drev att leverera en trygg och härlig båtupplevelse, gång på gång.

Service Till Fasta Priser

Vi erbjuder fasta priser för majoriteten av installationer och servicearbeten av Volvo Pentas produkter. Självklart följer vi alltid serviceprotokoll för varje enskild motor eller drev. Våra arbeten utförs alltid av välutbildade tekniker och vi använder enbart Volvo Penta originaldelar, för att kunna ge dig en trygg och trivsam båtupplevelse. Kontakta oss gärna för kostnadsförslag!

Prislista Servicearbeten Volvo Penta Drev 2018-2019

Prislista Servicearbeten Volvo Penta D1-D2 2018-2019

Prislista Servicearbeten Volvo Penta D4-D6 2018-2019

För att kunna få ut det mest av just din motor är det viktigt att följa serviceprotokollen. Oavsett om du kör kortare turer eller använder din båt dag ut och dag in, bör du följa de angivna service rekommendationerna. För att på så sätt möjliggöra för din motor och drev att skapa en trygg och härlig båtupplevelse, gång på gång.

KONTAKT

Ringens Varv

Ringens Varv i Marstrand är ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. I vår marina finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. I vår butik finner du reservdelar och tillbehör för alla delar av båtlivet! Tillsammans med ett engagerat team erbjuder vi dig hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, nyinstallationer och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Vi har öppet året runt och hjälper dig när du behöver det!

Övrig information:

Volvo Penta Marincenter på Marstrand. Ditt fritidsbåtvarv med fullserviceupplägg för Volvo Penta och Yamaha.

Öppettider

Öppettider:
Mån-Tor 07.00-17.00
Fredag 08.00-13.00
Lunch 13.00-14.00
Lördag stängt
Söndag stängt
Telefon:
0303-604 25
Adress:
Lilla Varvsgatan 3, 442 66 Marstrand, Sverige
E-post:
info@ringensvarv.se
GPS:
57.88818589999999 , 11.588153899999952