Humphree

 

Auto List Control

Sidvind, ojämnbelastning och varierande förhållanden får båten att kränga. Auto List Control rätar upp båtens vinkel vid rak kurs. Vid gir möjliggör systemet för båten att kränga naturligt, för att efter svängen korrigerar systemet återigen till den förutbestämda läget.

  

Active Ride Control

Stamprörelser och rullande vågor kan lätt skapa obehag ombord. Humphree’s Active Ride Control minskar dessa rörelser befintligt. Här ingår även Automatic Trim och Automatic List, som jobbar för att kompensera för ojämn belastnign och sidvindar. Allt i ett och samma system.

 

 

 Humphree

Med flera års erfarenhet som återförsäljare och leverantör för Humphree, vet vi vad som krävs för just din båt. Vi har sedan ABC installerat Humphree Trim and Stabilisation system i flertal kundbåtar, alltid med efterföljande sjötester och goda resultat. Vi har dragit slutsatsen, Humphree’s Interceptorer och deras Automatiska kontrollsystem gör underverk för din körglädje! Systemet hjälper dig att öka hastigheten, balansera svängarna, ökar accerelationen och manöverförmågan, samtidigt som bränsleförbrukningen. Interceptorerna skapar ett enormt tryck direkt under akterspegeln, vilket resulterar i att båtens motstånd i vattnet minskar. Humpree, för ett mer bekvämt båtliv. Läs mer om de olika funktionerna, nedan!

 

 

 

Auto Trim Control

Vid accerelation och under gång hamnar båten i olika trimvinklar, beroende på hastighet. Väldigt ofta är detta ogynnsamt sikt, hög vågmotstånd och minskad komfort. Auto Trim Control motverkar detta och ser till att ge båten rätt trimvinkel, genom ett knapptryck.Coordinated Turn

Systemet ser till att förbättra skrovets krängningsvinkel, vilket leder till ökad komfort och möjligheten till högre hastigheter. Humphree’s Interceptorer samordnas med roderrörelsen, vilket leder till en förbättrad svängradie. Systemet ligger hela tiden och känner av båtens rörelse. Genom att justera krängningsvinkeln under gir, minskar den sidogående kraften för passagerarna.

KONTAKT

Ringens Varv

Ringens Varv i Marstrand är ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. I vår marina finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. I vår butik finner du reservdelar och tillbehör för alla delar av båtlivet! Tillsammans med ett engagerat team erbjuder vi dig hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, nyinstallationer och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Vi har öppet året runt och hjälper dig när du behöver det!

Övrig information:

Volvo Penta Marincenter på Marstrand. Ditt fritidsbåtvarv med fullserviceupplägg för Volvo Penta och Yamaha.

Öppettider

Öppettider:
Vår hemsida är under ombyggnation. Den nya hemsidan kommer presenteras under sommaren 2024. Vi tackar för ert tålamod.
Mån-Tor 07.00-16.00
Fredag 08.00-13.00
Lunch 13.00-14.00
Lördag stängt
Söndag stängt

Varvet håller stängt 1/5 - 2024.
Vi är åter på plats 2/5 - 2024.

Varvet har öppet 9/5 07.00-13.00, stängt 10/5-2024

Varvet håller stängt 6/6 - 2024.
Telefon:
0303-604 25
Adress:
Lilla Varvsgatan 3, 442 66 Marstrand, Sverige
E-post:
info@ringensvarv.se
GPS:
57.88818589999999 , 11.588153899999952