Auktorisationer och samarbetspartners.

Våra auktorisationer och samarbetspartners

Ringens Varv är ett fullservice varv, ett av Sveriges tre Volvo Penta Marincentrum och med auktorisation för Yamaha. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen har vi kunnat hitta och sammarbeta med verksamhetsområdets alla guldkorn. Ringens Varv samarbetar med alla försäkringsbolag, produktionsvarv och återförsäljare.

Våra auktorisationer

  • Volvo Penta

  • Yamaha

  • Humphree 

 

 Samarbeten och Återförsäljning

Vi samarbetar även med alla försäkringsbolag och båtbyggare. Utöver våra aktorisationer är vi återförsäljare för de nedanstående

  • Garmin

  • Raymarine

  • Watski 

 

Volvo Penta

Med auktorisation sedan 1973, är vi en av Volvo Pentas äldsta samarbetspartners. Under åren har vi samlat på oss branschledande erfarenheter och kompetens. Utöver prestigefyllda utmärkelser, som bekräftar att vi är bäst för Volvo Penta och våra kunder.

 

 

 

KONTAKT

Ringens Varv

Ringens Varv i Marstrand är ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och auktoriserade för Yamaha. I vår marina finns båtplatser, lyftkran för riggning eller bottentvätt samt sugtömning. I vår butik finner du reservdelar och tillbehör för alla delar av båtlivet! Tillsammans med ett engagerat team erbjuder vi dig hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer, nyinstallationer och vinteruppställning. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd. Vi har öppet året runt och hjälper dig när du behöver det!

Övrig information:

Volvo Penta Marincenter på Marstrand. Ditt fritidsbåtvarv med fullserviceupplägg för Volvo Penta och Yamaha.

Öppettider

Öppettider:
Mån-Tor 07.00-17.00
Fredag 08.00-13.00
Lunch 13.00-14.00
Lördag stängt
Söndag stängt


Välkomna åter på måndag! Trevlig helg!Telefon:
0303-604 25
Adress:
Lilla Varvsgatan 3, 442 66 Marstrand, Sverige
E-post:
info@ringensvarv.se
GPS:
57.88818589999999 , 11.588153899999952