Resturang Varvet

Återigen slår vi upp dörrarna till årets smakupplevelse, under 3 veckor sommaren 2021. Genomgående under kvällens smakupplevelse ligger fokus på naturens egna råvaror, genom nära samarbete med lokala producenter.

Köksmästare Marcus Petterson, Sous Chef Hampus Fors och sommeliern Erik Karlsson komponerar tillsammans en meny med tillhörande vinpaket.

Marcus började sin 28+ redan 2012 och har sedan dess samlat på sig erfarenheter och inspiration från olika håll. Sedan år 2016 har Marcus varit köksmästare på 28+.

Hampus Fors är Sous chef på 28+ och även vinnare av Dessertmästarna 2018!

Marcus och Hampus sätter ihop en avsmakningsmeny som matchas med ett tillhörande vinpaket, av Erik Karlsson.

Den unika smakupplevelse serveras på Ringens Varv på Koön, vid kajkanten. Genomgående er vistelse ligger fokus på råvarornas egenskaper och att på nya kreativa sätt främja dessa.

En smakupplevelse utöver det vanliga!

Hela varvet för er själva? 

Samla ihop ett härligt gäng och boka hela Varvet för en kväll. Upplev förstklassig service och kockarna alldeles för er själva! 

Hör av er som berättar vi mer!

Boka ditt bord 

0303-612 12 


Mail: johanskrogmarstrand@gmail.com

 


Klicka här för att läsa mer om resturang Varvet och bokning!


Bokningsregler 

Vid bokning betalas en bokningsavgift på 750kr/ person senast 14 dagar efter bokning. Observera att bokningen är preliminär tills avgiften är betalad. Vid avbokning 14 dagar före ankomst återbetalas bokningsavgiften. Vid senare avbokning är beställaren skyldig att ersätta det totala beloppet. 

Hjärtligt välkomna!