Resturang Varvet

2024 tar vi tyvärr en paus för årets smakupplevelse

De senaste 6 åren har vi bjudit in till en smakupplevelse i Michelin-klass. Tyvärr måste vi göra paus 2024 men kommer tillbaka med ny kraft ett annat år.

Tillsammans komponeras en meny med tillhörande vinpaket.

Köksmästare Marcus Petterson, Sous Chef Hampus Fors och sommeliern Erik Karlsson komponerar tillsammans en meny med tillhörande vinpaket.

Marcus började på 28+ redan 2012- och har sedan dess samlat på sig erfarenheter och inspiration från olika håll. Sedan år 2016 har Marcus varit köksmästare på 28+. Marcus arbetar sen några år på Michelin-krogen Signum som kökschef.

Hampus Fors var Sous-chef på 28+ och även vinnare av Dessertmästarna 2018! De senaste åren arbetar Hampus som Sous-chef på Signum.

Genomgående under kvällens smakupplevelse ligger fokus på naturens egna råvaror, genom nära samarbete med lokala producenter. 

En smakupplevelse utöver det vanliga!

Marcus och Hampus sätter ihop en avsmakningsmeny som matchas med ett tillhörande vinpaket, av Erik Karlsson.

Den unika smakupplevelse serveras på Ringens Varv på Koön, vid kajkanten. Genomgående er vistelse ligger fokus på råvarornas egenskaper och att på nya kreativa sätt främja dessa.

Hela varvet för er själva?

Samla ihop ett härligt gäng och boka hela Varvet för en kväll. Upplev förstklassig service och kockarna alldeles för er själva! 

Hör av er som berättar vi mer!

Bokningsregler

Vid bokning betalas en bokningsavgift på 750kr/ person senast 14 dagar efter bokning.

Observera att bokningen är preliminär tills avgiften är betalad. Vid avbokning 14 dagar före ankomst återbetalas bokningsavgiften. Vid senare avbokning är beställaren skyldig att ersätta det totala beloppet. Hjärtligt välkomna!